Пошук

ГОРЕНКО СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

Дата: 29.08.2023 15:17
Кількість переглядів: 252

Фото без опису

 

Горенко Сергій Володимирович народився 14 квітня 1982 року у селі Біленьке, Запорізького району, Запорізької області. Навчався в Біленьківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.

Ще зі шкільних років своє захоплення Сергій перетворив на справу свого життя. Любите їсти рибу? Він вправно ловив її для нас і своєї родини, та знав багато рибацьких хитрощів. Дружина, з якою вони прожили у злагоді та взаєморозумінні 13 років, завжди підтримувала його в роботі. Для неї він назавжди залишиться коханим та люблячим чоловіком, енергійною, веселою, дружелюбною людиною, що прагне бути самостійною та незалежною. Людиною, з якою вона відчувала себе щасливою.

Його золотим рукам може позаздрити кожен, адже Сергій самостійно відбудував будинок мрії його родини, хоча і кожного дня щось вдосконалював. Він робив все, щоб його дружина відчувала тепло та затишок у їх сімейному гніздечку.

За словами рідних та друзів, Сергій був людиною сміливою та нетерпимою до несправедливості, тому не зміг залишитися осторонь, коли біда настигла нашу країну. Та неначе сама доля не пускала його на війну і усяко перешкоджала, адже вступити на захист батьківщини Сергій намагався аж п’ять разів. Але не дивлячись на всі перешкоди, він не здавався і все ж досяг своєї мети, та потрапив до лав Збройних Сил України.

Сергій героїчно боронив усіх нас та мріяв про найскорішу перемогу України над ворогами, мріяв повернутись додому, до своєї родини, своєї коханої дружини, щоб продовжити будувати спільне майбутнє і надалі жити спокійним і щасливим життям. Але, на превеликий жаль, 30 квітня 2023 року Сергій героїчно загинув поблизу населеного пункту Первомайське, Донецької області. Він відав за нашу перемогу найцінніше – своє життя, але ми ніколи не забудемо його героїзм та відвагу, з якими він захищав нас і завжди будемо пам’ятати його, адже ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь